Sukralóza a sladidla

Ve fázi vývoje MANY jsme testovali více sladidel, než si možná zákazníci myslí. Chuť MANY vzešla na základě panelového hodnocení mnoha chuťových variant (výběr na základě nejlepšího bodového skóre). Snažíme se být co nejvíce chuťově neutrální, množství sukralózy přijaté konzumací MANY je výrazně pod stanoveným maximem na den. Sukralóza je jedním z nejbezpečnějších sladidel vůbec, navíc s nejlepší chutí ze všech zkoušených. Najít sladidlo, které se hodí ke zvolené kombinaci surovin není jednoduchá záležitost. Přírodní sladidla nejsou tělu víc vlastní, přestože jsou přírodní. Navíc tato sladidla často vnášejí neobvyklý a příliš dlouhotrvající vjem sladkosti. Přírodní vůbec neznamená vždy lepší, je to právě příroda, která vytváří například ty nejúčinnější známé jedy, to je potřeba vědět a brát v úvahu.