Ben Cristovao

Zpěvák, umělec a fighter

Jmenuju se Ben Cristovao a v povědomí lidí jsem aktuálně nejvíc známej jako zpěvák. Hudbě se věnuju přes deset let. Profesionálně se posledních několik let věnuju brazilskýmu jiu-jitsu, zkoušel jsem i MMA a další bojový sporty, ale jitsu mě chytlo nejvíc. Sport a hudba jsou pro mě hodně důležitý věci, který naplňují můj život - jedno funguje s druhým. Ještě před tímhle vším jsem jezdil závodně na prkně a část života strávil díky tomu na horách ve Špindlu. Sport miluju.

Můj život je hodně spojený s cestováním. Pravidelně mám časovej plán dne dost nasekanej a jídlo nestíhám. Ať už je to kvůli koncertům, který jezdím napříč celou republikou, nebo kvůli pracovním věcem, a nebo taky kvůli tomu, že najít na cestách kvalitní veganský jídlo je dost složitý. Složení Many mi dává to, co během dne potřebuju a nedělá mi problém být na ní celej den. Často je to pro mě fakt záchrana. Někdo by mohl říct, že člověk by si měl na kvalitní uvařený jídlo najít čas vždycky, reálně je to ale častokrát opravdu obtížný. Navíc pokud máte nějaký omezení v jídelníčku - ať už kvůli pohledu na tenhle svět a jeho udržitelnost nebo třeba kvůli zdravotním potížím. Určitě nemám pocit, že bych na Maně strádal, spíš naopak.

Proč užívám Manu?

"Složení Many mi dává to, co během dne potřebuju a nedělá mi problém být na ní celej den. Často je to pro mě fakt záchrana. Někdo by mohl říct, že člověk by si měl na kvalitní uvařený jídlo najít čas vždycky, reálně je to ale častokrát opravdu obtížný. Navíc pokud máte nějaký omezení v jídelníčku - ať už kvůli pohledu na tenhle svět a jeho udržitelnost nebo třeba kvůli zdravotním potížím. Určitě nemám pocit, že bych na Maně strádal, spíš naopak."