Jiří Vašina

Vodní slalomář

Jmenuji se Jirka Vašina, narodil jsem se v Karviné a jsem vodní slalomář na divoké vodě. Do kajaku jsem se poprvé posadil v roce 2007 a od té doby v něm sedím každý den. V roce 2014 jsem zahájil studium na FTVS UK a začal trénovat v Praze. V sezóně 2016 jsem se umístil v kategorii U23 na 3. místě na MČR v pražské Tróji.

Do svých tréninků dávám úplně vše. Pocit na vodě je pro mě k nezaplacení. Pokud nemám více jak 10h tréninku týdně, je to nuda! A tak jsem se dostal k jídlu Mana. Je super, když si před tréninkem mohu dát něco lehkého a nutričně plnohodnotného. Mana mi šetří spoustu času, který mohu věnovat například regeneraci a odpočinku. V rámci svého sportu také hodně cestuji. Slovinsko, Itálie, ale také Spojené Arabské Emiráty a Nový Zéland jsou místa pro ideální soustředění! I zde najde Mana své uplatnění. Je skladná, chuťově příjemná a nepotřebuje žádnou tepelnou úpravu. Zkrátka skvělý parťák na cesty.

Kromě svého sportu se věnuji běhu na lyžích, lednímu hokeji, plavání, instruktorování na kajaku a v neposlední řadě se jako „trenér“ starám o skupinku mladých slalomářů.

Můj cíl pro následující sezóny je probojování se do reprezentačního A týmu České republiky a zúčastnění se nejvyšších mezinárodních závodů.

Nejlepší výsledky:
9. muž celkového hodnocení Českého Poháru
3. místo MČR v týmech K1 muži
6. místo MČR individuálně K1 muži
3. Místo MCR U23

Proč užívám Manu?

"Proč piju Manu? Pokud od svého těla očekávám to nejlepší, musím to nejlepší prostě dodat!"