Kateřina Maršounová

Designérka

Ahoj,

jmenuju se Katka Maršounová, jsem designérka a zakladatelka streetwearové značky oblečení PROJECT REHAB.
Pracuji denně s barvami, které aplikuji na oblečení, tenisky nebo nábytek, mám na sobě rukavice cca 5 hodin ze dne - náš Rehab ateliér není zrovna prostředí na dělání čerstvé svačiny.

V mé schizofrenii všedního dne, kdy nestíhám už od snídaně v podstatě nic sníst, je Mana zázrak, kterému děkuji každý den za ZDRAVOU energii do každého nového, náročného dne. Hned povím proč je pro mě tak důležitá.

Long story short, v roce 2015 jsem se díky srovnání hlavy a jídelníčku dostala z váhy 97kg na 64kg (těhle 33kg dole mi tenkrát zachránilo život), konečně se přestala schovávat před životem, začala se opravdu zajímat o zdravou stravu a hlavně - odhodlala se dělat to, co mě naplňuje a dělá šťastnou dodnes – mojí vysněnou značku oblečení Project Rehab

Tvořím oblečení a designy tak, abych inspirovala každého k vlastní individualitě. Ať už skrz spolupráce se značkami sdílející stejnou filozofii, jako je právě Mana, nebo skrz společné kolekce s Nike Prague či Tonak Hats. Je toho ale občas opravdu neúnosně hodně. A já mám tendenci nechávat svoje tělo až na posledním místě. Někdy zapomenu jíst až do odpoledne. Díky bohu je Mana vždycky při ruce. Obzvlášť v těhle momentech.

Vždycky mi dodá sílu a hlavně klid – protože vím, že je díky ní postaráno o moje tělo stejně, jako já se starám o svoje klienty.

Jsem opravdu zamilovaná do Many. A moc děkuji celému Mana týmu za to, že je.

Proč užívám Manu?

"Mana mi dodává sílu, sebevědomí a hlavně klid – protože vím ,že je díky ní postaráno o moje tělo stejně, jako já se starám o svoje klienty, o svůj business a řadu dalších aktivit."