Vítězslav Havliš

Business, moderátor a DJ

Ahoj,

jmenuju se Vítek Havliš a jsem workoholik. Alespoň to o mně říkají všichni, kteří mají tu čest, nebo smůlu, se mnou kamarádit a spolupracovat. Mám za sebou více než jedenáctiletou historii v médiích, kdy jsem moderoval Snídani s Novou, TV hitparádu ESO, hudební pořad pro UPC nebo odpolední vysílání na rádiu Impuls. Jednoho dne mi došlo, že potřebuju změnu a v roce 2007 jsem se vrhnul do světa pojišťovnictví a financí. Dneska dělám najednou hned několik věcí. Pracuju jako šéf externí distribuce v jedné velké nadnárodní pojišťovně, provozuji vcelku úspěšný YouTube kanál zaměřený na gadgety, mobily a technologie, moderuji akce, plesy a večírky pro velké i menší firmy, na akcích hraju čas od času i jako DJ. K tomu všemu mixuju muziku, stříhám filmy a vyrábím hudební videa pro české skupiny (naposledy například pro skupinu Support Lesbiens).

Baví mě nové technologie, sociální sítě, muzika, moje práce, ale taky běhání a plavání.

Jsem hodně aktivní člověk a mému tempu jen tak někdo nestačí, kolikrát nestačím ani já sám sobě. A hlavně se často nestíhám najíst, natož pak něco po večerech vařit. Mana mi vyhovuje, protože je rychlým řešením, jak se zasytit a navíc s vědomím, že tělu dávám to, co opravdu potřebuje. Velkou výhodu vidím i v tom, že si můžu Manu dát krátce před nebo po plavání, a cítím se s ní skvěle a plný energie. Za mě velká spokojenost…

Proč užívám Manu?

"Mana mi vyhovuje, protože je rychlým řešením, jak se zasytit a navíc s vědomím, že tělu dávám to, co opravdu potřebuje."