blogy

9. červen 2022

Vyrážíš k moři, na road trip nebo na několikadenní přechod hor? Mana tě nenechá ve štychu!

Už se klepeš nedočkavostí, až se vydáš na svoji vysněnou letní dovolenou? Ať už balíš kufry k moři, vyrážíš s kámošema na road trip napříč Evropou nebo do hor, stravování je jedním z nejdůležitějších bodů k promyšlení. Mana ti poskytne veškerý komfort, který k aktivnímu a přítomnému prožití dovolené potřebuješ. Tak se nespokoj s málem a užívej léto na maximum, Mana ti k tomu pomůže!

O nutriční vyváženosti Many už jsme toho na blogu napsali hodně. Tento božský pokrm má ale spoustu dalších výhod, které během fyzicky náročného letního cestování jednoznačně oceníš. Proč si věci dělat složité, když je můžeš vyřešit s lehkostí a ještě pro své tělo udělat maximum, no ne?

Proč je Mana ideálním jídlem na cesty?

  • ⏳  zasytí na celé hodiny
  • 📈  optimalizuje výkon při zvýšené zátěži
  • 🙏  žádná nebo minimální příprava
  • 👍  najíš se i bez nádobí
  • 🎒  je skladná a nepotřebuje chlazení
  • 🌴 vydrží i horka nebo vlhkost
  • ✈️  s ManaPowderem můžeš i do letadla

Dostatek síly na celodenní túru

Začněme rovnou tím nejpodstatnějším – nutričním balancem. V létě je náš organismus totiž vystaven zátěži v podobě vysokých teplot a pokud celou dovolenou nehodláš proležet pod slunečníkem, je potřeba se dostatečně vyzbrojit.

Mana ti dodá všechny živiny, které k plnohodnotnému aktivnímu pohybu během dne potřebuješ. Minerály jako sodík, hořčík, vápník nebo draslík se po smíchání s vodou proměňují v takzvané elektrolyty, které tvému tělu pomáhají udržet dostatečnou hydrataci i při sebevětší fyzické zátěži či vysokých teplotách.

Každá porce Many je zároveň skvělou potravou pro tvé unavené svaly. Tuky s dokonalým poměrem nenasycených, nasycených a MCT olejů z kokosu, řepky, slunečnice, z ovsa, lenu a z mořských řas představují pro tvé svalstvo bohatý zdroj energie a pomáhají s rychlejší regenerací. S Manou je tvoje tělo ready na cokoli!

Svačina na cesty, se kterou každý moment prožiješ na 100 procent

Těžší jídla tě dovedou opravdu utlumit , což na dovolené rozhodně nepotřebuješ. Pokud si chceš každého okamžiku naplno a vědomě užít, na svíčkovou nebo smažák rychle zapomeň. Místo velkých a těžkých porcí svému tělu raději dopřej energeticky vyvážený pokrm.

Mana je lehká, ale výborně zasytí. Neobsahuje rychlé cukry, udržuje stabilní glykémii (hladinu cukru v krvi) a ty se tak nemusíš bát náhlých výkyvů energie. Zároveň je nabitá MCT C8 kokosovým olejem a omega-6 a omega-3 mastnými kyselinami posilujícími schopnost soustředění. Tak zbystři a užij si přítomný okamžik všemi svými smysly.

Novinka

Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 130): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Dokonalé řešení na túry i k vodě. Stačí přihodit do batohu. Kdykoli potřebuješ zahnat hlad a doplnit energii. Navíc chutná zkrátka božsky! Vyzkoušej vanilkovo-ovesný Origin nebo Choco s extra dávkou prémiového kakaa.

Koupit

ManaDrink: Hoď do batůžku a máš vystaráno

A teď k praktické stránce věci. Pokud cestuješ nalehko a většinu času máš batoh na zádech, každé deka se počítá. Jestliže řešíš váhu spacáku a přemýšlíš, zda si můžeš vzít jedno tričko navíc, určitě dumáš i nad jídlem, které si s sebou celý den nosíš.

V takovém případě je ManaDrink naprostý šampion. K vydatné a vyvážené svačině totiž nic víc nepotřebuješ. Kromě dostatku vitamínů, minerálů, sacharidů, bílkovin a dalších potřebných látek ti ManaDrink pomůže s hydratací organizmu.

Ačkoli ManaDrink neobsahuje žádné umělé konzervanty, je vysoce trvanlivý a neuškodí mu ani přímé sluníčko nebo zvýšená vlhkost. I přesto tvému tělu dodá vitamíny a minerály, jako bys právě snědl plnohodnotnou svačinu z čerstvých surovin. S ManaDrinkem tak můžeš strávit svoji dovolenou mimo civilizaci, aniž by ti cokoli chybělo!

Novinka

Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 151): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid

Manu ve formě prášku si můžeš dopřát kdykoli a kdekoli. Přestože neobsahuje umělé konzervanty, vydrží až 18 měsíců! Stačí smíchat s vodou a získáš chutné, rychlé a zdravé jídlo.

Koupit


S ManaPowderem můžeš klidně i do letadla

Jestliže se chystáš na dlouhou cestu letadlem a hodláš strávit několik dní mimo město, ani v tomto případě tě ManaPowder nezklame. Skládá se totiž jen ze suchých ingrediencí a vysušených olejů, takže tě s ním bez problémů pustí i do letadla. Přepadl tě hlad už během letu? Stačí ho na přestupním letišti smíchat s vodou, párkrát zašejkovat a sváča je na světě. Super easy, nemyslíš?

Tak co na to říkáš, není to pecka? Tak sbal bágl, přihoď zásobu Many a vydej se za dobrodružstvím letošního léta.

Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 151): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 172): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 193): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-aad2cd97 line 214): product form must be given a product